top of page
IMG_1758.JPG
Shadow on Concrete Wall

QUI SOM

Restaurant Familiar a peu de la platja Arrabassada, on es pot degustar els millors plats mariners típics de Tarragona. Proposem una cuina de mercat amb productes frescos i de temporada.

Amb tracte agradable i familiar podrà gaudir amb tranquil·litat del peix i marisc de Tarragona.

El recinte disposa de 14 places d'aparcament propi per a clients (la zona de l'Arrabassada té fàcil l'estacionament) dos menjadors amb reservat per a empreses i esdeveniments.

L'entorn de l'Arrabassada és idoni per a un passeig abans o després dels àpats i a l'estiu ho podem combinar amb una agradable jornada de platja.

Actualment el Restaurant està regentat pels Germans Bonachí: Ramon, Josep M. i Claudio. Va ser inaugurat per Josep M. Bonachí (pare) i Alba Solé el 1987.

JB019211.JPG
H0041294-P.JPG

                                                                       El Restaurant

 

 

 

Situat al  cor  de la Urbanització Vileta del Mar, al carrer del mateix nom, en una zona residencial de xalets i quasi bé exempta de trànsit. Aquest establiment disposa de dues plantes amb una capacitat de 140 persones en total.

 

El tracte és familiar  i  directament amb els propietaris, que els atendran i aconsellaran de la millor manera possible. 

 

La planta baixa és la més utilitzada del restaurant, on gaudireu d'una decoració molt agradable i càlida amb quadres del nostre germà Claudi i fotografies antigues de l'Arrabassada. Al centre de la sala hi tenim una vitrina on vostès mateixos podran observar i triar els productes frescos del mercat que més els  agradin.

 

Per als amants del vi, trobaran una cambra bodega per servir els caldos al seu punt més adequat amb una selecció de vins de les nostres comarques molt interessant. 

 

Disposem de taules rodones,  ideal per àpats familiars i d'empresa,  on la sobretaula és molt important. 

 

La planta superior és ideal per grups, celebracions familiars i d'empresa. Menjador fins a 45 persones, molt lluminós i tranquil. 

 

Segons la normativa actual està prohibit fumar a l'interior del local. Hi ha una zona a l'exterior adaptada per això. 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page