top of page

La Cuina

 

 

La cuina és el lloc més important d'un restaurant, on s'elabora un dels millors plaers de la vida, el menjar. La nostra cuina és l'herència rebuda de la nostra àvia i el nostre pare i com van fer ells, el cuiner Claudi Bonachí, després d'haver passat per la plaça del Mercat buscant els millors ingredients, elabora cada plat amb delicadesa perquè els clients passin un moment agradable i tranquil mentre gaudeixen del menjar.

La nostra cuina és principalment marinera, però poden gaudir també de la carn. Podríem destacar molts plats, però potser els més clàssics serien els Arrossos, la paella marinera, arròs caldós de llamàntol i l'arròs negre, els pica-pica de tota la vida, calamars, calamarsons, anxoves de l'escala, sípies, popets, sardines, seitons , musclos a la planxa... el peix cuinat amb cassoles de fang com seria el Romesco, Sarsuela, el turbot amb salsa de romesco, el rap a l'all o les graellades de peix que són un assortiment de peix i marisc completíssim. Finalment tot tipus de peix a la planxa i cuinats a la sal.

Com és sabut, a la costa  nord d'Espanya és molt comú cuinar el peix a la brasa. Ara hem volgut incorporar això a la nostra cuina mediterrània. Des de fa ja uns anys, hem començat a treballar amb les brases  i els resultats són esplèndids. El sabor més autèntic de la cuina marinera amb gust tradicional de altres temps, perfums a romaní, farigola i  llenya ens faran estimar plats que potser abans no ens deien res.  

Arros de Llomantol.JPG

"Arròs caldós amb tots els sabors de la nostra mar i horta mediterrània"

Arròs de Llamàntol 

JB266181.JPG

Un plat Tarragoní per excel·lència és el Romesco, la mar expressada a la taula, si passes per aquesta terra no deixis d'assaborir aquesta meravella tan exquisida.

Romesco Pescador

Prem aquí per veure fotos

bottom of page